Het betere verblijf aan zeeCHARME-APPARTEMENT VOOR 4 PERSONEN
GELEGEN AAN DE OUDE JACHTHAVEN EN WANDEL- EN FIETSPROMENADE
MET GARAGE EN 2 FIETSEN

Bereleuke week gehad op een fantastische locatie.
Rust waar we zo aan toe waren.
Amaai, wat is het hier mooi en gezellig.
Vakantie, vakantie, vakantie
Ongetwijfeld voor herhaling vatbaar.

Bedankt.
Linda en Carolien
We hebben heel wat tijd gestoken in het zoeken naar een tof appartementje om onze vakantie in Nieuwpoort door te brengen.  Het was namelijk de eerste keer dat we voor Nieuwpoort kozen.  De tijd naar het zoeken voor het appartement was zeker de moeite waard... wat een PRACHTIG appartement !!!  Wat een uitzicht !!! We hebben met z'n allen genoten om naar de voorbijvarende boten te kijken vanop het terras. Nu was het al zalig, wat moet dat in de zomer niet zijn ?  Zelfs onze kleine meid heeft genoten van de 'room with a view'.  Het volledige appartement is zo ingericht dat we ons hier helemaal thuisvoelen.  Kortom: thuiskomen op vakantie !! Ik denk niet dat we voor een volgende vakantie aan de kust lang moeten zoeken.
Koen, Iris & Stien, Bob & Gerda
We hebben genoten van jullie appartement. Het was een comfortabel, luxueus verblijf. Er is veel aanwezig: de homecinema, wifi, de wasmachine, veel keukengerei, bad en douche !!! Fijn dat er een goede garage is.  Het is heel schoon, proper en mooi ingericht. We hadden goede dagen, al was het zeer koud.  Maar toch elke dag buiten geweest. Lekker gegeten in "De Roos" ! Kortom, 5 dagen genieten. Van rust, van jullie appartement, van elkaar. Dank om dit mooie decor !  Vanuit mijn beroep veel appartementen en hotels gezien, overal in Europa, maar dat van jullie spant de kroon. Hartelijke groet,
Greet en Henk uit Noordwijk, Nederland, en papa uit Waregem
We hebben enorm genoten van een fantastisch weekendje voor onze 25ste huwelijksverjaardag.  Een tweedaagse om niet vlug te vergeten. Een prachig appartement met zeer mooie, warme kleuren, echt gezellig verblijven, heel mooi ingericht, echt het "Wauw"-gevoel als we hier binnenkwamen.  Een dikke proficiat voor jullie goede smaak, en nog heel erg bedankt dat we hier mochten zijn !!! Kortom prachtig appartement met fantastisch uitzicht.
Serge, Nathalie en Thalissa
Dit was een fijne week voor ons. Félicitations ! Mooi appartement en met smaak en liefde gemeubileerd, om er zich vlug thuis te voelen.. Een feeërieke omgeving met een gevoel van veiligheid, alles wat een hartje nodig heeft.  Daarom zullen wij met groot plezier dit dan ook aan de vrienden doorgeven. Tot ziens.
Liliane en Michel


RESERVEER  TIJDIG UW VERBLIJF AAN DE GROOTSTE JACHTHAVEN VAN NOORD-EUROPA
Hou je van rust, gezelligheid, de sfeer van de jachthaven, vrijheid, shoppen, gezellige restaurants, ...

Kortom, u wil GENIETEN in de breedste zin van het woord.  Dan bent u in ons appartement te NIEUWPOORT aan het juiste adres.

Een romantisch weekendje weg of een deugddoende vakantie aan de Belgische kust op een unieke plaats aan de Oude Jachthaven...

Res. Southampton maakt deel uit van het prestigieuze nieuwbouwproject tussen de Albert I-laan en de IJzer, Storm's Harbour - Waterfront.

Ons appartement is een ware oase van rust, comfort, gezelligheid en ontspanning.
Een bron van herbronnen, een overvloed aan genieten in alle comfort.

Met hart en ziel hebben we veel zorg en aandacht besteed aan de inrichting van ons appartement waarbij we het beste van onszelf hebben gegeven en waarbij we kleur, details en modern comfort niet uit het oog zijn verloren.

Aan U om ervan te genieten...

Wij bieden u een nieuw, luxueus en sfeervol ingericht appartement aan waar u zich snel thuis voelt.

Het appartement is voorzien van alle modern comfort:
  • vaatwas
  • combi-oven met magnetron en grill
  • flatscreentv
  • home-cinema
  • dvd
  • draadoos internet ....
Op het balkon van de living kunt u genieten van het indrukwekkende uitzicht op de jachthaven, havengeul en de gezellige wandel- en fietspromenade.  En je kan er de gezellige sfeer opsnuiven van een havendorp.

De afgesloten garage samen met 2 fietsen staan ter uwer beschikking tijdens uw verblijf.

Alle infrastructuur en meubilair is nieuw en daarom vragen we aan onze gasten om het appartement met respect en als een goed huisvader te betreden zonder huisdieren.

Kijk gerust even rond op onze website...

Bent u overtuigd ? Reserveer dan snel !

We doen ons uiterste best om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

We wensen u alvast een aangenaam verblijf.

image-139361-IMG_4216.w640.JPG
image-139360-Uitzicht_living_IMG_0222.w640.JPG
image-139395-Uitziciht_IMG_0280.w640.JPG
image-139396-20170311_181330.w640.jpg
image-206628-20171203_1713471.w640.jpg
Be creative - Do not copy text or photos of this website !